Disclaimer

Alle foto’s en teksten op deze website zijn zelf gemaakt en geschreven. Niets uit deze website mag dus zonder toestemming worden overgenomen of gekopieerd.

Ik schrijf vanuit mijn eigen mening en ervaring. Ondanks de grote zorgvuldigheid waarmee deze website tot stand is gekomen, kunnen er onverhoopt onjuistheden of onvolledigheden in blogs staan. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de content van Mama’s Geschenk.

Soms koop ik op eigen initiatief een product (of neem een dienst af) van een bedrijf en schrijf hier vervolgens een review over op mijn website.

Het is natuurlijk ook mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met Mama’s Geschenk.

Indien ik een gratis product krijg toegezonden van een bedrijf of merk voor een (eerlijke!) review of winactie, dan vind je onderaan de blog de volgende tekst;
image

Indien het een samenwerking met een bedrijf of merk betreft zonder gratis product, dan vind je onderaan de blog de volgende tekst;
image

Bij het kiezen van winnaars voor mijn winacties maak ik gebruik van Naamloten. Alle deelnemers worden in alle eerlijkheid ingevuld. Over deze uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd.

Op deze website wordt gehandeld conform de Reclamecode.

Jootje
Mama’s Geschenk

Geef een reactie