Persevent Bratz

Recent was ik namens Mama’s Geschenk uitgenodigd door Linden & Barbosa voor een persevent. Helaas kon ik door ziekte niet aanwezig zijn. Het had me echter erg leuk geleken om daar met dochterlief aanwezig te zijn.

Reden van het persevent? De Bratz tienerpoppen zijn weer terug! Ken je ze nog? Op het persevent werden de poppen geïntroduceerd. Er zijn vijf verschillende poppen; Jade, Yasmin, Cloe, Sasha en Raya. Iedere pop haar unieke uiterlijk.

Via Linden & Barbosa ontving dochterlief achteraf een Bratz pop. Erg attent van ze! Toen het pakketje binnenkwam, wist ze al wat erin zat; “Mama, dat is mijn Bratz pop”. Ja schat, dat is joúw Bratz pop.

image

Inmiddels weet dochterlief dat als er pakketjes binnenkomen deze vaak voor haar bestemd zijn. “Mama, die heb ik toch gekregen vanwege Mama’s Geschenk?” Of ze echt precies weet wat Mama’s Geschenk inhoudt, dat vraag ik me af 😉 Uit de doos kwam Bratz pop Sasha tevoorschijn. Een grote glimlach verscheen op haar gezicht.

Dit is haar eerste pop. Ze vindt Sasha erg leuk en interessant. Sasha gaat overal mee naartoe en ze neemt haar mee naar bed. Het is haar nieuwe beste vriendin geworden. Dit terwijl dochterlief in eerste instantie meer had met knuffels en babypoppen.

image

Ik merk vooral met dit speelgoed dat dochterlief een grote meid aan het worden is. Ze knuffelt ermee. Ze praat ermee. Ze kamt haar haren. Er wordt goed voor pop Sasha gezorgd. Sasha mocht zelfs een dagje mee naar de grote stad. Vol trots liet ze de pop zien aan meereizende passagiers in de trein.

image

Haar eerste Bratz pop.. Een groot succes! Ik denk zelf dat ze zich met de pop ook een echte grote meid voelt. Met de feestdagen in aantocht is dit een leuk cadeau idee voor je meid(en). De Bratz poppen zijn o.a. hier verkrijgbaar. De aanbevolen leeftijd is 5 tot 12 jaar. Alhoewel dochterlief van bijna 4 ook echt interesse heeft in de pop.

Wil je meer weten over de Bratz poppen? Klik hier voor meer info.
image

Geef een reactie