Persevent Meccanoid

Recent was Mama’s Geschenk door Linden & Barbosa uitgenodigd voor de persevent van de lancering van de Meccanoid; de nieuwe geavanceerde robot van speelgoedfabrikant Spin Master. Dit event werd gehouden in de (overigens prachtige) Mega Stores in Den Haag. Echt een bezoekje waard, mocht je ooit in deze stad zijn.

Zo’n lange (energieke) rit naar Den Haag was even geen optie, dus met de trein reden we relaxed in 1,5 uur naar deze grote stad. Oma ging ook gezellig mee. Het treinritje zelf was al een hele belevenis voor dochterlief.

image

Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen met (alcoholvrije) champagne en een gebakje. En natuurlijk ontmoette ik daar collega blogger Laura. Erg leuk om haar en haar gezin eens in het echt te ontmoeten. Wat een hartelijke, liefdevolle en warm gezin! Haar blog is een echte aanrader als je een leuke en krachtige mama blogger wil volgen die oprecht blogt over haar gezin en hun uitdagingen.

Daarna was het tijd om de Meccanoid te ontmoeten. We kregen een demonstratie.

image

Dit speelgoed leert kinderen vanaf tien jaar bouwen en programmeren. De robot reageert ook op commando’s. We zagen hem dansen en een mop vertellen. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor robots, hoe ze gemaakt worden en hoe ze zo levendig functioneren.

image

Naast de Meccanoid was er ook een Paw Patrol (kinderserie op Nickelodeon) speelhoekje ingericht voor de jonge(re) kinderen. Dochterlief was helemaal in de ban van de Paw Patrol. Wat had ze die graag mee naar huis genomen. Gelukkig weet ze niet dat dit speelgoed haar grote verjaardagscadeau wordt.

image

image

Wat zal ze straks verrast zijn! Dat is ook zo leuk aan mijn dochtertje; haar diversiteit. Ze houdt erg van haar poppen en knuffels, maar speelt net zo graag met auto’s en vrachtwagens. En ik moedig die diversiteit met plezier aan. De dinosaurus maakte ook indruk. Toen ze eindelijk de afstandsbediening kreeg van een ander kindje, kon ze haar geluk niet op.

image

Daarna nog even een Paw Patrol aflevering kijken op het grote scherm. Wat een leuke lounge hoek hadden ze ingericht. Vol aandacht keek ze naar de serie, met af en toe een vlugge blik naar achteren of mama er nog stond.

image

Ze vond het toch wel een beetje spannend, zo’n eerste persevent. We namen gauw nog even een kijkje bij de andere demonstratie van de Meccanoid, gepresenteerd door de aardige en talentvolle Jeffrey.

Nog even gauw een bezoekje aan de Mc. Donalds (hoe kan het ook anders) en de terugreis kon van start gaan. Het was een leuke dag. Moe maar voldaan kwamen we thuis met leuke indrukken en nog meer cadeau suggesties.

We kregen ook een leuke goodiebag mee met deze Canyon Crawler.
image
Dochterlief – mijn stoere meid – vindt deze erg leuk, dus was een beetje teleurgesteld toen bleek dat mama dit speelgoed niet in elkaar kon zetten. Nog even op zoek naar iemand die dit speelgoed voor dochterlief in elkaar zet. Tja, ik en techniek (lees: kleine onderdelen) gaat nu eenmaal niet zo goed samen.. 😉

Ook de Paw Patrol kleurplaten waren favoriet. Maar.. dit zijn geen gewone kleurplaten..

Stap 1: Kleur de kleurplaat.

image

Stap 2: Download de app Prismar 3D.
Stap 3: Scan de kleurplaat en voila.. Het resultaat!

image

We waren érg onder de indruk. Dit hebben we nog nooit gezien.. De kleurplaat komt in 3D tot leven!

Wil je meer weten over de Meccanoid? Klik hier voor een verkooppunt van de Meccanoid. Deze robot heeft ook een broertje. Ook deze koop je hier. Hier vind je ook het Paw Patrol speelgoed van de gelijknamige (Nickelodeon) serie.

Geef een reactie