Cadeautip: Bedrukt rompertje + kortingscode!

Ik weet het nog goed. Toen dochterlief nog een baby was, kocht ik graag rompertjes of kleding met grappige of mooie teksten. Zelfs haar spenen hadden een tekst. Het mooiste kledingstuk met tekst wat ik uiteraard ook bewaard heb is een truitje met daarop de tekst: Oma’s prinsesje. Dit truitje is me erg dierbaar. Het stond haar als gegoten én de tekst herkenbaar.. 

Ik vond het dan ook erg leuk toen ik door Digitransfer werd benaderd om een item te laten bedrukken, indien gewenst met eigen tekst. Toen ik op hun site aan het kijken was naar de mogelijkheden (van kleding tot knuffels), viel mijn oog gelijk op de rompertjes.

Aangezien mijn lieve (en allerbeste!) kapster in verwachting is van haar tweede én bijna met zwangerschapsverlof gaat, leek het me wel leuk om haar een bedrukt rompertje cadeau te doen. Ze mocht zelf het ontwerp bepalen. Natuurlijk kun je ook zelf een tekst bedenken, maar ik liet haar zelf een (persoonlijke) tekst bedenken die bij haar en haar gezin past.

Het ontwerpen is makkelijk. Alleen jammer dat de kleinste maten niet beschikbaar waren op het moment van bestellen en dat je niet kan veranderen naar lange of korte mouwen. Het invoeren van de tekst ging ook makkelijk. Fijn dat je zelf het lettertype en de kleur kan kiezen. Mijn kapster was erg benieuwd naar de zilver glitter letters en de glow in the dark effect. Inderdaad, het rompertje geeft licht in het donker!

Het pakketje was gauw in huis. Wat een fijne service! Het rompertje is erg leuk geworden. Nog een half jaartje wachten en de baby maakt de blits met deze grappige tekst. Zie hier het resultaat;

image

Digitransfer is een webshop waar je gepersonaliseerde items kunt kopen, al dan niet bedrukt met eigen tekst. Hou je zelf ook van items met (eigen) bedrukte tekst? Namens Digitransfer kan ik jullie, mijn trouwe lezers, een korting van 15% aanbieden als jullie ook online iets bij ze willen bestellen. Met code tc951406 ontvang je deze korting. Let op! De kortingscode is geldig t/m eind november.

Ik vind het een echte aanrader. Maar dat komt vooral omdat ik erg van de persoonlijke cadeaus ben. Het is eens iets anders dan de ‘standaard’ cadeaubon, die overigens ook leuk is hoor. Ze hebben vooral leuke items in de categorie zwanger. Dus heb je binnenkort bijvoorbeeld een kraamfeest of een verjaardag én ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek cadeau? Digitransfer is het antwoord..

Veel (shop)plezier!
image

2 comments

Geef een reactie