Boekentip: Boekenpakket Joy4Kidz

Boeken lezen doe ik graag met dochterlief. Vooral tijdens bedtijd. Het is ons vaste ritueel geworden. Ik heb dan ook geen moment geaarzeld toen ik door Joy4Kidz werd benaderd of ik interesse had om voor dochterlief een boekenpakket te ontvangen. Ja, natuurlijk! 

image

Voor dochterlief had Joy4kidz een mooi pakket samengesteld die prima bij haar leeftijd aansluit. In het pakketje zaten de volgende boekjes;

  • Dora Sudoku
  • Mega Mindy en de Botendief voorleesboek
  • Disney magisch kleurenboek
  • Studio 100 grote spellenboek
  • en nog wat leuke kortingsbonnen voor dierentuinen en pretparken!

Dora Sudoku
Voorbereidend leren rekenen met Dora. Rekenen lukt haar al aardig. Ze kan al tot 20 tellen. Wat dochterlief vooral interessant vond aan dit boekje waren de Dora stickers. Ze is namelijk gek op stickers! Geconcentreerd iets doen vindt ze namelijk nog niet zo interessant 😉

image

Mega Mindy en de Botendief voorleesboek
Dit boekje is perfect voor haar leeftijd en leerde haar zelfs wat nieuwe woorden. Elke avond moet ik dit boekje voorlezen. Niet gek als je bedenkt dat dochterlief Mega Mindy erg leuk vindt. Eigenlijk alle figuren van Studio 100. We zijn niet voor niks fan van Plopsaland.

image

Disney magisch kleurenboek
Geen gewoon kleurboek, maar een magisch kleurboek! Je hebt er alleen een penseel en water voor nodig om de mooie kleuren tot leven te wekken. Dochterlief is gek op het prinsessenthema én is dol op verven. De grootste lol had ze met dit kleurboek. En ik ook. De verf geeft namelijk niet af, dus een groot voordeel.

image

Studio 100 grote spellenboek
Ik had al gezegd dat dochterlief gek is op de Studio 100 figuren, toch? Ik heb dit boekje dan ook gauw bewaard voor onze aankomende vliegreis, dan kan ze zich hiermee lekker in het vliegtuig vermaken. Het boek is namelijk erg uitgebreid en biedt genoeg uitdaging voor mijn peuter. Ideaal voor een vliegreis!

Het kinderboekenpakket was een groot succes!

Joy4kidz is een leuke online kinderboekenclub. Wil je ook lid worden? Surf dan gauw naar hun website. Het biedt pakketten voor elke leeftijd, afgestemd op het denk- en leerniveau van de gekozen leeftijdscategorie.

Je bepaalt zelf een gewenste leveringsperiode; 1, 3, 6 of 12 maanden. De kinderpakketten zijn verkrijgbaar vanaf €. 12,95 per maand. De verzendkosten zijn altijd inbegrepen in de prijs, dus geen verborgen extra kosten.

Is een gekozen pakket te makkelijk of moeilijk voor je kind? Dat is voor Joy4kidz geen enkel punt. Indien je dit aangeeft, dan krijg je de volgende leveringsdatum een pakket met een niveau lager of hoger. Erg fijn, want elk kind is uniek. En soms sluit de ontwikkeling van een kind nu eenmaal beter aan bij een pakket met een ander leeftijdscategorie.

Naast een leuk en educatief kinderpakket ontvang je als lid ook aantrekkelijke kortingen voor de leukste attractieparken, dierentuinen, musea, zwembaden en dagjes uit van de Benelux. Een mooi extraatje. Ik als ouder weet als geen ander dat een dagje uit soms best duur kan zijn.

In elk pakket verstopt Kikker Kees ook een ‘Keesje’. Elk Keesje is een spaarpunt en wanneer je een kennismakingspakket besteld ontvang je de eerste 2 Keesjes cadeau. Met deze leuke spaarkaart spaar je samen met je kind(eren) voor €. 20,- shoptegoed bij de grootste speelgoedwinkels van Nederland.

Klik hier om een pakketkeuze te maken. Hopelijk beleeft jouw kind – net als mijn kind – hetzelfde plezier met zijn/ haar pakket. Wie zegt namelijk dat educatief niet leuk kan zijn?
image

2 comments

Geef een reactie