Cadeautip: Paw Patroller

Zoals jullie al eerder lazen in deze blog, waren dochterlief en ik namens Mama’s Geschenk aanwezig bij de persevent van Meccanoid. Hier werd de nieuwe speelgoedrobot onthuld, nieuw pronkstuk van speelgoedfabrikant Spin Master. Tijdens dit persevent was voor de jongere kids ook het speelgoed van Paw Patrol aanwezig in de speelhoek. Dochterlief’s oog viel op de supermooie PAW Patroller.. 

Supermooi, maar voor mij ook superduur 😉 De PAW Patroller is het nieuwe mobiele hoofdkwartier waarmee de PAW Patrol op pad gaat. Je kent ze wellicht al van de gelijknamige kinderserie op Nickelodeon. Dochterlief was bijna niet uit de speelhoek te krijgen, zo leuk vond ze het! Zo leuk dat ik wel even ging informeren hoe duur het is. Supermooi, maar inderdaad ook superduur..

Tot mijn grote verbazing mocht ik van PR bureau Linden & Barbosa de PAW Patroller voor Mama’s Geschenk gaan uittesten. Wat een leuke en onverwachte verrassing.. Een supercadeau! Het pakket werd al een week voor dochterlief’s verjaardag bezorgd. Een week lang heb ik het grote pakket kunnen verbergen. Het was me gelukt!

Op haar verjaardag gingen we een dagje naar Plopsaland. We besloten het cadeau te geven als we weer thuis waren, anders had ik haar vast niet meer meegekregen naar ons dagje uit 😉 ’s Avonds bij thuiskomst lag het pakket op tafel. “Wauw”, hoorde ik dochterlief roepen. “Kijk mama, dit is de vrachtwagen waar ik mee heb gespeeld bij de robot, ik weet het zeker”. Haar mond viel open.. Het was inderdaad de PAW Patroller!

image

Dat had ze niet verwacht.. Mijn meisje is (gelukkig!) gauw tevreden. Geef haar stickers, kleurtjes of klei, dan is ze al blij. En verder is ze ook heel divers. Ze houdt erg van knuffels en poppen, maar ook van auto’s en vrachtwagens. En ik, ik stimuleer haar diversiteit.

Wat een mooie PAW Patrol hoofdkwartier! Zelfs oma was onder de indruk. Het is ook erg mooi speelgoed. Ik kan niet anders zeggen! Maar helaas ook niet voor iedereen betaalbaar, dat besef ik. De vrachtwagen is opengeklapt een mobiel hoofdkwartier en heeft diverse (geluids)knoppen. Linden & Barbosa had ook wat PAW Patrol figuren en auto cadeau gedaan. Dochterlief is erg trots op haar nieuwe speelgoed. Het liefst gaat dit maandag mee naar school. Helaas is het té groot voor haar schooltas.

image

Met de PAW Patroller kan dochterlief haar fantasie goed kwijt. Ze vermaakt zich prima alleen met dit speelgoed en verzint hele verhalen met de figuren.

image

Het klopt dat dit speelgoed niet heel goedkoop is. Ik moet zeggen dat veel speelgoed tegenwoordig best prijzig is, vooral zogeheten merkspeelgoed. Mocht je een keer willen (én kunnen) uitpakken met een mooi cadeau, dan is de PAW Patroller een aanrader. Tip van de dag; dure cadeaus met meerdere personen kopen en zo de kosten drukken.

De Paw Patroller kost €. 72,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.
image

Geef een reactie