Groeten uit.. Julianatoren!

Op uitnodiging van de Julianatoren mochten we – namens Mama’s Geschenk – aanwezig zijn bij de nieuwe parkshow Jul & Julia en het spannende safari avontuur. Omdat Apeldoorn ruim 1,5 uur rijden is, besloten we dit uitje te combineren met een hotelovernachting bij Hotel De Vossenberg in het pittoreske Vierhouten.

In alle vroegte vertrokken we zaterdag 23 april naar de Julianatoren. Bij aankomst stonden Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin al bij de ingang te wachten. “Kijk mama, ze wisten dat we zouden komen”. Tuurlijk schat 😉 Het park werd door ze geopend, samen met.. muizenvriendjes Jul en Julia! Dochterlief keek haar ogen uit. Vol trots presenteer ik; Groeten uit.. Julianatoren!

image

Wij zijn inmiddels 4 keer bij de Julianatoren geweest. Dochterlief vind het een superleuk park. Er is ook veel te doen voor haar leeftijd. Ik heb er geen kind aan. We komen de dag altijd goed door. Het is meestal een enorme uitdaging om alle attracties te bezoeken én haar daarna weer mee naar huis te krijgen. Niet gek als je kijkt wat er allemaal te doen is.

image

image

Jul & Julia en het spannende safari avontuur
Doordat de dag werd afgewisseld tussen zon en bewolking, wisselde dochterlief ook steeds tussen zomer- en winterjas. Vandaar dat je twee jassen in beeld ziet 😉 Tussen alle attracties door, brachten we een bezoekje aan de nieuwe parkshow; Jul & Julia en het spannende safari avontuur in het theater. We worden verwelkomt door Mevrouw Suikerspin.

image

Op het scherm zien we de intro van het verhaal. De twee boeven hebben een mug gekocht die je na een steek in eeuwige slaap brengt. Mevrouw Suikerspin wordt helaas geraakt door de mug. En ineens, ineens verschijnt daar Meneer Kaasgaaf op het podium.

image

Wat een verrassing! Het verhaal gaat verder. Ook muizenvriendjes Jul & Julia verschijnen op het toneel, tot grote opluchting van dochterlief. Even was ze bang dat ze er niet waren.

image

De vrienden gaan in de jungle op zoek naar de ‘wakker worden’ plant, die Mevrouw Suikerspin kan redden van de eeuwige slaap. Waar is toch die plant die in een donkere en vochtige plek leeft? Ondertussen wordt Mevrouw Suikerspin heel moe. Even blijft ze wakker als haar vrienden de Muizendans dansen.. Niet veel langer bezwijkt Mevrouw Suikerspin en valt in slaap..

image

image

image

Oo nee! Wat nu? Zal Meneer Kaasgaaf, Jul & Julia de reddende plant op tijd vinden? Of valt Mevrouw Suikerspin in een eeuwige slaap?

Ik kan natuurlijk verklappen hoe het verhaal afloopt, maar dat is natuurlijk niet spannend. Bezoek deze nieuwe spectaculaire parkshow zelf en ontdek het zelf.. Deze show is een echte aanrader. Het heeft mijn dochterlief een half uur lang muisstil op de bank gehouden, dus dan weet je wel dat de show echt leuk was..

Die middag bezoeken we nog een aantal attracties en geniet ik van een heerlijke cappuccino!

image

Op het einde van de dag werden we door het park nog getrakteerd door een heerlijk menu. Oma en ik kozen een hamburger menu en dochterlief koos een Julia menu, inclusief ‘roze’ Julia drankje en een speeltje.

Vol leuke herinneringen stapten we weer in de auto. Wat hebben we weer genoten van dit park! Hét park wat de magie doet herleven..

Julianatoren is een leuk familiepretpark gelegen in Apeldoorn, geschikt voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Het park heeft meer dan 60 leuke attracties. Het personeel is erg klant- en kindvriendelijk. Het park heeft vele eetgelegenheden, voor elk wat wils. Zelf vind ik de prijzen schappelijk. Een echte aanrader met kids 🙂

Ben jij al weleens in de Julianatoren geweest? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Jootje

De blog stond recent al online, maar helaas ben ik door een technische storing van mijn host een gedeelte van mijn blogs kwijt. Zo ook de blog over de Julianatoren. Dat is de reden dat deze blog weer opnieuw verschijnt.

image

Geef een reactie