Groeten uit.. Roompot Marinapark (Volendam)

Op mijn (Travel)bucketlist staat al jaaaren heel hoog op mijn lijstje; Volendam. Vraag me niet waarom. Ik ben gewoon fan! Van de haven, de bootjes, het water, de klederdracht, de mooie omgeving en het prachtige uitzicht. Elke keer hield me iets tegen om te gaan (de afstand sowieso) of kwam het er niet van. Vanaf afgelopen week zit ik in een ‘minder denken, meer doen’ modus. Dus besloot ik een droom te laten uitkomen..

Zodra je van de snelweg afkomt en richting Volendam rijdt, komt je een prachtig landschap tegemoet. Je voelt meteen dat je richting een bijzondere plek gaat. Ik had een last minute geboekt bij Roompot Marinapark Volendam. Dochterlief blij met Koos Konijn, oma en ik met de prachtige omgeving.

Vanwege de prachtige omgeving, neem ik jullie mee met een plog. Kijk en huiver! Wellicht begrijp je na het zien van de foto’s mijn liefde voor Volendam beter..

image

image

image

image

image

Het mooie Roompot Marinapark Volendam had voldoende speelgelegenheden voor dochterlief en het eten was er fantastisch!

image

image

We bezochten ook het mooie Marken..

image

Volendam.
Waar mijn hart voelde alsof het thuiskwam..
Waar de mensen vriendelijk zijn en zich echt Volendams voelen..
Waar ik me heb laten verleiden voor een foto in Volendams klederdracht..
Waar we met de Jan Smit boot overstaken naar het prachtige Marken..
Waar we geen citroenijs konden vinden..
Waar ik warempel voor de eerste (en meteen laatste) keer mosselen heb gegeten..

Het was met recht een droomreis.. Hier komen we zeker nog eens terug!

2 comments

  1. Nicole says:

    Kan jij ons vertellen of je er ook echt een hele week kunt verblijven en nog genoeg te doen hebt? of is een weekend lang genoeg? Zo te zien hebben jullie heerlijk genoten!

    • Jootje says:

      Komend jaar hoop ik daar nog een keertje een week te verblijven. Het park zelf is leuk (ook voor kids) en naast Volendam heb je natuurlijk mooie plaatsjes in de buurt waar je naartoe kunt gaan, zoals Marken en Monnickendam.

Geef een reactie