Samenwerken

Samenwerkingen

Review van je product of dienst?
Heb je een leuk product of dienst wat past bij de content en doelgroep van Mama’s Geschenk? Wil je dat Mama’s Geschenk hier een (eerlijke) review over schrijft? Dit is uiteraard mogelijk. Huishoudplein, Jessica Maes, Joy4kids, Julianatoren, Kneipp, Linden & Barbosa en Nelson Schoenen gingen je al voor.

Winactie van je product of dienst?
Ook winacties zijn mogelijk op mamasgeschenk.nl. Ik vind het leuk om winacties te organiseren. Het geeft een toegevoegde waarde aan mijn website en aan jouw product/dienst. Winacties zijn alleen mogelijk indien het product/dienst ouder/kindgerelateerd zijn en dus passend zijn bij de content van Mama’s Geschenk. Braids and more by Marielle, Rosti Mepal, Zitmaxx Wonen en MbyMoon gingen je al voor.

Gastblog?
Naast de persoonlijke blogs die ik op mijn site plaats, mag je me altijd benaderen voor een gastblog op je website. Ik sta ook open voor gastblogs op mijn website. In beide gevallen mogelijk indien het (een)ouder gerelateerde blogs (mogen) zijn. Bampraat, Happy Single Moms en Hip & Moeder gingen je al voor.

Is je interesse gewekt? Neem dan gauw contact op voor de mogelijkheden!

E-mail; info@mamasgeschenk.nl*

* Informatie over bezoekersaantallen zijn via hetzelfde e-mail adres op te vragen.

Jootje
Mama’s Geschenk

One comment

 1. Alles Voor Mama says:

  Goedemiddag!

  Wij als studenten van de Hogeschool Rotterdam organiseren een high tea speciaal voor moeders. De opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen. Super leuk dus! Nu kunnen we alle promotie gebruiken die er is. Nu was onze vraag of je ons wilt helpen met er iets over te plaatsen op je blog! Hieronder een klein persbericht wat wij opgesteld hebben. Alvast super bedankt voor je tijd en we zien je reactie graag tegemoet.

  _______

  Studenten van de Hogeschool Rotterdam organiseren op 17 juni een high tea voor moeders, waarvan de opbrengsten naar SOS Kinderdorpen gaan. De high tea zal plaatsvinden bij evenementenlocatie Lommerrijk.

  Toegang tot het evenement kan verkregen worden door middel van het aanschaffen van een ticket via de Facebook-pagina van het evenement; ‘Alles voor Mama’. Kosten voor de high tea zijn 19,95. Na de high tea kunt u een rondje lopen in ons moederdorp bij de verschillende moeder-gerelateerde standjes zoals Imagine by Kim (fashion), Xzota (sieraden), Hola Pequeno (kinderkleding) en Versjes van Lars.

  SOS Kinderdorpen is een organisatie dat dorpen bouwt over de gehele wereld, om eenzame kinderen op te vangen en in een familie op te nemen. De high tea draagt de naam ‘Alles voor Mama’, en legt een link met de SOS Moeders, die zich dagelijks inzetten om de levens van jonge kinderen te verbeteren. Deze SOS Moeders zijn vrouwen die zich vestigen in de SOS Kinderdorpen en daar de kinderen opvangen en verzorgen.

  Facebook: https://www.facebook.com/pages/Alles-voor-Mama/797035907049433

  Locatie Lommerrijk – woensdag 17 juni, 11:00-15:00. Prijs: 19,95,-

  ______

  Met vriendelijke groet,

  Melanie Elstak
  Rood Events

Geef een reactie