Cadeautip: Fairy Flowerpot

Van Jootje kregen mijn dochtertje en ik de ‘Fairy pot’ om samen iets in te zaaien en daarna te verzorgen. Dus hop aan de slag!

Zand erin en zaaien maar! De Fairy pot ziet er erg leuk uit! Dat maakt het voor ons dametje alleen nog maar interessanter. ? Het makkelijke is dat er onderin al wat gaatjes zitten waardoor je je plantje of bloempjes niet zo snel kan laten verdrinken doordat je ze teveel water hebt gegeven. Zeker met kleine dametjes zou dat anders zomaar eens kunnen gebeuren aangezien ze haar FairyPot een paar keer per dag water meent te moeten geven.

image

Dan zit er ook nog eens een klein leuk elfje bij die in de bloempot ‘woont’. Elke keer als we water gingen geven moet ze ook even ‘naar buiten’ om vervolgens weer naar binnen te gaan!
Ik vind het een erg leuk idee zo’n bloempot in huisjesvorm mét dan ook nog een elfje erbij!! Dat maakt het nóg leuker!

Zeker een aanrader dus! Zo is het niet alleen leuk om te kijken wat er groeit in je Fairypot, maar ook erg interessant om te kijken hoe het met je elfje gaat die erin woont. TOP!

Dankjewel Linda voor je leuke review!

My Fairy Garden is in Nederland en België verkrijgbaar in drie tuinsetjes; De Fairy Garden, de Fairy Flowerpot en de Lilypad Gardens. Deze speelgoedlijn stimuleert niet alleen de fantasie van kinderen vanaf een jaar of vier, maar het helpt ook bij het kweken van liefde voor de natuur en alles wat bloeit en groeit.

Je kunt de avonturen van My Fairy Garden volgen op Facebook, Pinterest en Instagram. Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit natuurlijk het perfecte cadeau voor kinderen met groene vingers. Ben je op zoek naar een eigen Fairypot voor je (klein)kind? Klik hier voor een verkooppunt.

Geef een reactie